#1100099

#1100099

#1100099

#1100099

#1100099

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo работна маса на извлекување од елемент 600mm,бела

Залиха - има13.093,00 ден.

Боја

  • бела

Димензии

  • 600mm

Подетални информации

Сродни производи

Hailo работна маса на извлекување од елемент 600mm,инокс

13.093,00 ден.

Hailo работна маса на извлекување од елемент 500mm,мермер

12.790,00 ден.

Hailo работна маса на извлекување од елемент 600mm,мермер

13.093,00 ден.
ФИЛТЕР