#800946

#800946

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Voga самостоечка закачалка за палта, бела

Залиха - нема4.661,00 ден.

Боја

  • бела

Димензии

  • 1850mm

Подетални информации

Сродни производи

Voga самостоечка закачалка за палта, црвена

5.193,00 ден.

Voga самостоечка закачалка за палта, антрацит

4.661,00 ден.

Voga самостоечка закачалка за палта, жолта

5.417,00 ден.

Voga самостоечка закачалка за палта, црна

3.583,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET