#401898

#401898

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка за мебел Edge straight, антрацит, C=160mm, L=200mm

Залиха - има455,00 ден.

Боја

  • антрацит

Димензии

  • 160mm

Опис

Без жлебање

Подетални информации

Сродни производи

Furnipart Рачка за мебел Edge Straight, бела, C=20mm, L=40mm

203,00 ден.

Furnipart Рачка за мебел Edge Straight, мат црна, C=20mm, L=40mm

203,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET