#401819

#401819

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Детска рачка за мебел копче, сива, Ф=42mm

Залиха - има110,00 ден.50,00 ден.

Боја

  • сива

Димензии

  • Ф=42mm

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

Сродни производи

GTV Детска Рачка за мебел, гумена автомобил, црвено-бела, 46x36mm

110,00 ден.

GTV Детска Рачка за мебел, гумена фудбал, црно-бела, Ф=40mm

110,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET