#401882

#401882

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Tulip Рачка за мебел Sophia, кафена бронза, L=446mm

Залиха - има581,00 ден.315,00 ден.

Боја

  • кафена

Опис

» Цена/парче
Со жлебање

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET