#401905

#401905

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка за мебел Edge straight, брусена розево-златна, C=320mm, L=350mm

Залиха - има849,00 ден.

Боја

  • златна

Димензии

  • 320mm

Опис

» Цена/парче
Не е потребно жлебање
Инспирацијата за Edge Straight произлегува од желбата да се дизајнира врвна профил рачка, монтирана на работ. Edge Straight има безвременска елеганција и одлично држење. Овој модел е разновиден, лесен за инсталирање на стандардни дебелини на фронтови и економичен со достапност на голем број должини и бои.

Подетални информации

Сродни производи

Furnipart Рачка за мебел Edge Straight, бела, C=20mm, L=40mm

268,00 ден.

Furnipart Рачка за мебел Edge Straight, брусена црна мат, C=20mm, L=40mm

268,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET