#900782

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Teka Филтер со активен јаглен за аспиратор D5C, сет

Залиха - има2.478,00 ден.544,00 ден.

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET