#500396

#500396

#500396

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Механизам за внатрешна преградна дрвена врата Loft, црн,2m

Залиха - има10.706,00 ден.

Опис

LOFT системот за лизгачки врати нуди решение за сите
тесни, но и модерни простории.
Со целосната можност за персонализација овој систем
совршено се вклопува во индустрискиот и скандинавскиот
стил на уредување. Со употреба на уни декор за врата ќе се
вклопи и во модерен, минималистички уреден простор

» Mаксимална ширина на врата - 900mm
» Максимална дебелина на материјал - 45mm
» Максимална тежина на врата - 100kg
» Должина на шина - 2m

Подетални информации

ФИЛТЕР