#200421

#200421

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Separado Организатор за прибор 546 x 300mm,сребрена

Залиха - има1.166,00 ден.716,00 ден.

Боја

  • антрацит

Опис

» Идеален за фиоки со нестандардна широчина.
» Благодарение на страничните панели, исто така, може да се стави во средината на фиоката.
» Препорака да се користи анти-лизгава подлога на дното на фиоката.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET