#800915

#800915

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Kondator Утичница 4xpower, 4xdata, 2xusb, 1xVGA, 1xHDMI, 1,5m, бела

Залиха - има26.593,00 ден.13.296,50 ден.

Боја

  • бела

Димензии

  • 600x140mm

Опис

» Цена/парче
Елегантна утичница за врадување за конференциска маса која поседува уникатен механизам за отворање и меко затворање,кој дозволува оптимален пристап од било која страна.Достапна со повеке варијанти на достапни модули за оптимално работење.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET