#800913

#800913

#800913

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Kondator Утичница 2xpower, 2xdata, 2xusb, 1xVGA, 1xHDMI, 1,5m, сива

Залиха - има17.789,00 ден.8.894,50 ден.

Боја

  • сива

Димензии

  • 300x140mm

Опис

» Цена/парче
Елегантна утичница за врадување за конференциска маса која поседува уникатен механизам за отворање и меко затворање,кој дозволува оптимален пристап од било која страна.Достапна со повеке варијанти на достапни модули за оптимално работење.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET