#800909

#800909

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Kondator Утичница POWERDOT MICRO 2xusb charger, златна

Залиха - има3.773,00 ден.1.886,50 ден.

Боја

  • златна

Опис

» Цена/парче
Утичница за вградување во работно биро Powerdot Micro ја задоволува потребата за мал,стилски USB полнач ,кој се вклопува речиси во секој мебел и простор.И покрај малиот дијаметар од само 30mm,утичницата е опремена со 2 USB- полначи со вкупна моќност од 2А.Достапен е во повеќе бои,што го прави елегатно и модерно решение за ексклузивни парчиња на мебел,гарнитури за седење...Масимална дебелина на плочата е max.26mm.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET