#800898

#800898

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Kondator Утичница POWERDOT MINI 2xusb charger, 1,5m connection(schuko), бела

Залиха - има2.965,00 ден.1.482,50 ден.

Боја

  • бела

Димензии

  • 51mm

Опис

» Цена/парче
Најмалата утичница на светотот POWERDOT MINI е дизајнирана да може да се употреби во разни просториии и решенија за мебел каде се бара едноставност и минимализам.На располагање се достапни две алтернативи.Едната е со шуко приклучок за напојување,втората со 2 USB приклучоци.Димензијата на потребниот отвор е со дијаметар Ф51mm.Максимална дебелина на материјалот max.30mm.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET