#800890

#800890

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Kondator Покривна маска за POWERDOT, сива

Залиха - има719,00 ден.359,50 ден.

Боја

  • сива

Димензии

  • 79mm

Опис

» Цена/парче
Метален покривен капак кој е компатибилен за Power Dot утичницата кој ги покрива отворите и приклучокот за напојување и не дозволува да влегува прашина и нечистотија.Бенефит е што дополнително му дава елеганција и уреден и чист дизајн,како и фунционалност во исто време.Изработена е од метал и достапна во неколку бои.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET