#800883

#800883

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Kondator Рамка за 2 утичници POWERDOT, бела

Залиха - има1.078,00 ден.539,00 ден.

Боја

  • бела

Димензии

  • 79mm

Опис

» Цена/парче
Декоративна покривна маска која дава дополнителен визуелен ефект на отменост и префинестост и го персонализира работниот простор.Изработена е од метал и фарбана во неколку бои.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET