#600610

#600610

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Метален страничен панел со 17 држачи, сет (лев и десен)

Залиха - има4.471,00 ден.

Боја

  • бела

Опис

» За ширина на елемент 600mm
» Ширина 323mm
» Висина 680mm
» Боја: бела
» Материјал: метал
» Површински заштитен
слој против корозија
» Сетот се состои од две
парчиња.

Подетални информации

ФИЛТЕР