#600609

#600609

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Метална сталажа за закачалки, 600mm

Залиха - има3.501,00 ден.

Боја

  • бела

Опис

» За ширина на елемент 600mm
» Длабочина 323mm
» Висина 50mm
» Боја: бела
» Материјал: метал
» Одговара само за 16mm дебелина на елемент.

Подетални информации

ФИЛТЕР