#600606

#600606

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Корпа за облека со лизгач и метална полица, 600mm

Залиха - има12.351,00 ден.

Боја

  • сина

Опис

» За ширина на елемент 600mm
» Длабочина 472mm
» Висина 360mm
» Боја: бела
» Материјал: метал
» Површински заштитен
слој против корозија

Подетални информации

ФИЛТЕР