#900739

#900739

#900739

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Фурна Glass Linear, GN 86 M, инокс

Залиха - има36.219,00 ден.

Гаранција

  • 24 месеци

Боја

  • инокс

Димензии

  • 595x595mm

Опис

» Енергетска класа: А.
» Тип: Мултифункционален.
» Број на функции: 7.
» Капацитет : 60 L.
» Осветлување: 1 внатрешна светилка.
» Опрема : 1 тава + 1 длабока тава + 1 решетка.
» Програми: Електронско прилагодување.
» Внатрешна стаклена површина на вратата што може да се отстранува.
» Опционалнa телескопскa водилкa

Подетални информации

Сродни производи

Franke Фурна Crystal, CS 66 M, инокс

49.730,00 ден.

Franke Фурна Glass Linear, GN 86 M, бела

30.961,00 ден.

Franke Фурна Smart Plus, SMP 86 M, инокс

37.699,00 ден.

Franke Фурна Crystal, CR 86 M, кристално црна

50.532,00 ден.

Franke Фурна Smart Plus, SMP 62 M, инокс

33.688,00 ден.

Franke Фурна Crystal, CR 66 M, кристално бела

46.522,00 ден.
ФИЛТЕР