#600603

#600603

#600603

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Peka Корпа за отпадоци за ел.600mm, 1x40L+1x6+1x1.2L, OEKO Universal-антрацит

Залиха - има19.886,00 ден.

Боја

  • антрацит

Димензии

  • 600mm

Опис

Во сетот е вклучена:
- Метална полица на извлекување.
Корпата за отпадоци се поставува во соодветна фиока со метални или дрвени страници.
Тип на отворање : Корпата се извлекува заедно со фронтот на елементот.

Подетални информации

ФИЛТЕР