#600598

#600598

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Peka Корпа за отпадоци за ел.500mm, 1x32L, Mullboy Standard-антрацит

Залиха - има6.638,00 ден.

Боја

  • антрацит

Димензии

  • 450mm

Опис

Корпата може да се монтира на лева и на десна страна од елементот.
Тип на отворање : Корпата се извлекува заедно со фронтот на елементот.

Подетални информации

ФИЛТЕР