#600596

#600596

#600596

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Корпа за отпадоци Euro Cargo, антрацит, 2x38L+1x12L+1x2.5L

Залиха - наскоро15.978,00 ден.

Боја

  • антрацит

Димензии

  • 600mm

Опис

» Во сетот се вклучени лизгачи со целосно извлекување и меко затворање.

Подетални информации

ФИЛТЕР