#600595

#600595

#600595

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Корпа за отпадоци Euro Cargo, сива, 2x38L+1x12L+1x2.5L

Залиха - наскоро15.557,00 ден.

Боја

  • сива

Димензии

  • 600mm

Опис

» Во сетот се вклучени лизгачи со целосно извлекување и меко затворање.

Подетални информации

ФИЛТЕР