#600594

#600594

#600594

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Корпа за отпадоци Cargo soft, сива, 1x20L+1x14L

Залиха - наскоро14.949,00 ден.

Боја

  • антрацит

Димензии

  • 500mm

Опис

» Во сетот се вклучени лизгачи со целосно извлекување и меко затворање.

Подетални информации

ФИЛТЕР