#600593

#600593

#600593

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.500mm, 2x38L, Euro Cargo-антрацит

Залиха - има19.055,00 ден.

Боја

  • антрацит

Димензии

  • 500mm

Опис

» Цена/парче
Во сетот се вклучени:
- Механизам со целосно извлекување и меко затворање.
- Фиксна метална полица.
Тип на отворање : Корпата се извлекува заедно со фронтот на елементот.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET