#600592

#600592

#600592

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Корпа за отпадоци Cargo synchro, антрацит, 1x18L+2x13L

Залиха - има15.439,00 ден.

Боја

  • антрацит

Димензии

  • 500mm

Опис

» Во сетот се вклучени лизгачи со целосно извлекување и меко затворање.

Подетални информации

ФИЛТЕР