#600449

#600449

#600449

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Корпа за отпадоци, Cargo Synchro, за елемент 600mm, 2x28L, антрацит

Залиха - има14.865,00 ден.

Боја

  • антрацит

Димензии

  • 600mm

Опис

» Во сетот се вклучени лизгачи со целосно извлекување и меко затворање.

Подетални информации

Сродни производи

Hailo Корпа за отпадоци, Solo, за елемент 400mm, 1x20L, антрацит

4.201,00 ден.

Hailo Корпа за отпадоци, Euro Cargo, за елемент 450mm, 2x38L, антрацит

13.819,00 ден.

Hailo Корпа за отпадоци, Mono, за елемент 400mm, 1x15L, антрацит

2.109,00 ден.

Hailo Корпа за отпадоци, Cargo Synchro, за елемент 600mm, 1x28L 2x13L, антрацит

15.658,00 ден.

Hailo Корпа за отпадоци, Cargo Synchro, за елемент 500mm, 2x23L, антрацит

14.983,00 ден.

Hailo Корпа за отпадоци, Solo, за елемент 300mm, 1x20L, антрацит

3.864,00 ден.

Hailo Корпа за отпадоци AS Cargo Synchro, за елемент 300mm, 1x30L, антрацит

12.975,00 ден.
ФИЛТЕР