#600447

#600447

#600447

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.450mm, 2x38L, Euro Cargo-антрацит

Залиха - има18.210,00 ден.

Боја

  • антрацит

Димензии

  • 450mm

Опис

» Цена/парче
Во сетот се вклучени:
- Механизам со целосно извлекување и меко затворање.
- Фиксна метална полица.
Тип на отворање: Корпата се извлекува заедно со фронтот на елементот.

Подетални информации

Сродни производи

Hailo Корпа за отпадоци за ел.600mm, 2x28L, Cargo Synchro-антрацит

19.588,00 ден.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.300mm, 1х20L, Solo-антрацит

5.092,00 ден.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.400mm, 1x15L, Mono-антрацит

2.778,00 ден.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.300mm, 1x30L, Cargo synchro-антрацит

17.098,00 ден.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.400mm, 1x20L, Solo-антрацит

5.536,00 ден.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.500mm, 1x28L+1+18L, Cargo Synchro-антрацит

19.744,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET