#600445

#600445

#600445

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.400mm, 1x15L, Mono-антрацит

Залиха - има2.645,00 ден.

Боја

  • антрацит

Димензии

  • 400mm

Опис

Технички лист

Корпата може да се монтира на лева и на десна страна од елементот.
Тип на отворање: Корпата се извлекува заедно со фронтот на елементот.

Подетални информации

Сродни производи

Hailo Корпа за отпадоци за ел.600mm, 1x18L+2x13L, Cargo Synchro-антрацит

19.640,00 ден.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.400mm, 1x20L, Solo-антрацит

5.269,00 ден.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.300mm, 1x30L, Cargo synchro-антрацит

16.275,00 ден.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.600mm, 2x28L, Cargo Synchro-антрацит

18.645,00 ден.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.500mm, 1x28L+1+18L, Cargo Synchro-антрацит

18.793,00 ден.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.450mm, 2x38L, Euro Cargo-антрацит

17.333,00 ден.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.300mm, 1х20L, Solo-антрацит

4.847,00 ден.
ФИЛТЕР