#ABS12514HU361SQ

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

ABS 12514 Hranipex Слонова коска Висок сјај 36x1mm HU

Залиха - има66,50 ден./m22,00 ден./m

Боја

  • Уни декор

Дебелина

  • 36x1mm

Подетални информации

Сродни производи

Оплеменета иверка 514 PE Kronospan Srb Слонова коска Софт 2800x2070x16mm

3.930,00 ден.

Оплеменета иверка 514 PE Kronospan Srb Слонова коска Софт 2800x2070x25mm

6.355,00 ден.
ФИЛТЕР