#900716

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Чистач за аспиратори, 250ml

Залиха - нема1.057,00 ден.

Опис

» Цена/парче
Благодарение на професионалната формула на Franke средството за чистење ефикасно ги елиминира масните наслаги и миризбите во кујната, обезбедува совршена чистота во и надвор од уредот.
Упатства за употреба: Испрскајте ги страните на аспираторот, заобиколете ја решетката за вентилација, почекајтенеколку минути и избришете ја површината со влажна микрофибер крпа.

Подетални информации

Сродни производи

Teka Аспиратор за целосно вградување GFH 55, инокс, 55cm

10.484,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET