#900715

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Чистач за батерии, 250ml

Залиха - има1.057,00 ден.

Опис

» Цена/парче
Средство за секојдневна нега на кујнски батерии,со што се отстрануваат наслагите од бигор, калциум и целата нечистотија. Се препорачува за сите типови батерии (хром, мат бои...).
Упатства за употреба: Испрскајте ја батеријата, почекајте неколку минути и избришете ја со влажна крпа.

Подетални информации

Сродни производи

Teka Батерија FOT 995, бронзена

16.270,00 ден.

Franke Батерија Urban, бела

17.140,00 ден.

Franke Батерија Оrbit, хром, туш на извлекување

20.997,00 ден.

Franke Батерија Maris, хром/графит, туш на извлекување

32.660,00 ден.

Franke Батерија Neptune Evo, хром/поларнa бела

26.996,00 ден.

Franke Батерија Maris, хром/камен сива, туш на извлекување

32.660,00 ден.

Franke Батерија Maris, хром/капучино

24.716,00 ден.

Franke Батерија Urban, хром, туш на извлекување

17.998,00 ден.

Franke Батерија Maris, хром/црна

24.716,00 ден.

Franke Батерија Mythos, хром

33.423,00 ден.

Franke Батерија Mythos, црна

35.597,00 ден.

Franke Батерија Maris, хром, туш на извлекување

28.247,00 ден.

Franke Батерија Maris, хром/поларно бела, туш на извлекување

32.660,00 ден.

Franke Батерија Maris, хром/поларно бела

24.716,00 ден.

Franke Батерија Eos Neo, црна

26.031,00 ден.

Franke Батерија Urban, песок беж

17.140,00 ден.

Franke Батерија Maris, хром/црна, туш на извлекување

32.660,00 ден.

Franke Батерија Eos Neo, хром

21.185,00 ден.

Franke Батерија Eos Neo, црна, туш на извлекување

33.745,00 ден.

Franke Батерија Urban, кафена, туш на извлекување

21.425,00 ден.

Teka Батерија ARES B 938 CO, црна, туш на извлекување

16.741,00 ден.

Franke Батерија Urban, песок беж, туш на извлекување

21.425,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET