#900712

#900712

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Аспиратор за вградување - телескопски, FTC 612 XSL,инокс

Залиха - има8.984,00 ден.

Гаранција

  • 24 месеци

Опис

Енергетска класа D.
Алуминиумски филтри.
LED осветлување 2 x 4 W.
Капацитет: 420 m3/h.
Ниво на бучава: 67 dB.
Моќност : 130 W.
Излез Ф 150mm.
Димензија:600mm

Подетални информации

Сродни производи

Franke Чистач за аспиратори, 250ml

802,00 ден.
ФИЛТЕР