#900710

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Чистач за иноксни садопери, 250ml

Залиха - има1.269,00 ден.

Опис

» Цена/парче
Упатство за употреба на средство за иноксни садопери: Нанесете мала количина од средството на влажна крпа од микрофибер и со кружни движења поминете го садоперот, почекајте неколку минути и со сува крпа избришете ја површината.
Ги отстранува бигорот и нечистотијата и обезбедува заштита на производот. Редовна употреба го гарантира посакуваниот ефект, обезбедува висока трајност.

Подетални информации

Сродни производи

Teka Иноксен садопер со дим.770x480mm, за ел.45cm, Universo 1B 1D 79

5.894,00 ден.

Franke Иноксен садопер со дим.840x480mm, за ел.50cm, Logica Line 1B 1D, десен

21.500,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET