#900709

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Чистач за гранитни садопери, 250ml

Залиха - има976,00 ден.

Опис

» Цена/парче
Упатства за употреба на средство за гранитни садопери: Испрскајте го садоперот, почекајте неколку минути и избришете го со влажна крпа.
Ги отстранува бигорот и нечистотијата и обезбедува заштита на производот. Редовна употреба го гарантира посакуваниот ефект, обезбедува висока трајност.

Подетални информации

Сродни производи

Franke Гранитен садопер со дим.760x480mm, за ел.45cm, Boston 1B 1D-капучино

27.017,00 ден.

Teka Гранитен садопер со дим.780x500mm, за ел.45cm, Simpla 45 S TG-црна

13.204,00 ден.

Teka Гранитен садопер со дим.650x480mm, за ел.50cm, STELA 50 S-TQ-црна

14.147,00 ден.

Teka Гранитен садопер со дим.760x475mm, за ел.45cm, Тeka Livo 45-црна

14.382,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET