#401649

#401649

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка за мебел Bench, брусен месинг, C=20mm, L=40mm

Залиха - има269,00 ден.

Боја

  • брусен месинг

Димензии

  • 20mm

Опис

» Цена/парче
Не е потребно жлебање
Инспирацијата за Bench доаѓа од желбата да се создаде модерна системска рачка во храбар архитектонски стил со акцент на удобност и практичност. Стандардната верзија може да се пронајде во голем број бои, а опцијата за кожа обезбедува поинаков изглед и тактилно чувство. Намерата е опсегот да се прошири со идни дизајнерски варијации. Стандардната верзија е одлична за кујна, бања или кој било друг вид мебел. Кожната верзија е одлична и за мебел за спална и дневна соба.

Подетални информации

Сродни производи

FurnipartРачка за мебел Bench, брусен црна мат, C=20mm, L=40mm

269,00 ден.

Furnipart Рачка за мебел Bench, инокс, C=20mm, L=40mm

269,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET