#401631

#401631

#401631

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка за мебел Strap, коњак кожа/црна, C=16mm, L=30.6mm

Залиха - има548,00 ден.

Боја

  • сива

Димензии

  • 16mm

Опис

» Цена/парче
Овој модел претставува модерна верзија на старите модели на кожни рачки. Се карактеризира со минимална метална плочка која дополнително придонесува за нејзиниот специфичен изглед

Подетални информации

Сродни производи

Furnipart Рачка за мебел Strap, темно кафена кожа/инокс, C=16mm, L=30,6mm

548,00 ден.

Furnipart Рачка за мебел Strap, црна кожа/инокс, C=16mm, L=30.6mm

548,00 ден.

Furnipart Рачка за мебел Strap, црна кожа/црна, C=16mm, L=30.6mm

548,00 ден.

Furnipart Рачка за мебел Strap, сива кожа/инокс, C=16mm, L=30.6mm

548,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET