#OPLU702ST925EG

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка Egger U702 ST9 Cashmere Grey 2800x2070x25mm

Залиха - нема7.830,00 ден.

Боја

  • уни декор

Дебелина

  • 25mm

Димензии

  • 2800x2070mm
ФИЛТЕР
OUTLET