#900701

#900701

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Гранитен садопер со дим.840х480mm, за ел.60cm, Antea, 1B 1D- белa

Залиха - има23.146,00 ден.

Гаранција

  • 36 месеци

Опис

» За елемент: 60cm
» Длабочина на садопер:200mm
» Тип на монтажа: Над работна плоча
» Материјал: Природен гранит (80%)
» Гранитните садопери се карактеризираат
со отпорност на гребење и топлина,
јака и цврста структура и модерен изглед.
Тие се елегантни и даваат природен изглед на Вашата кујна.
Пријатни се на допир, имаат фина текстура но не се порозни.
Во својот состав имаат сребрени јони со што се елиминираат
бактериите до 99%.

Подетални информации

Сродни производи

Franke Гранитен садопер со дим.840х480mm, за ел.60cm, Antea, 1B 1D- црнa

23.146,00 ден.

Franke Гранитен садопер со дим.840х480mm, за ел.60cm, Antea, 1B 1D- крем

23.146,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET