#1200285

#1200285

#1200285

#1200285

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Завршна лајсна Egger U702 ST82 Кашмир сива L=4.1m

Залиха - има1.140,00 ден.

Димензии

  • 4100mm

Подетални информации

Сродни производи

Hoegert Пластична подлога за сечење под агол 300mm

199,75 ден.
ФИЛТЕР