#MDFU727PM18MAT

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Медијапан Egger U727 PM Камено Сива супермат 2800x2070x18mm

Залиха - има21.700,00 ден.

Дебелина

  • 18mm

Димензии

  • 2800x2070mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET