#401549

#401549

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка за мебел Concave, црна, C=160mm, L=173mm

Залиха - има621,00 ден.

Боја

  • црна

Димензии

  • 160mm

Опис

» Цена/парче
Аголна, но тркалезна. Острa, но мекa. Динамиченa, но сепак елегантна. Рачката на Hans Sandgren Jakobsen е инспирирана од стара шведска рачка за лизгачка врата. Oваа рачка, иако има антички финиш, рустичноста е избегната така што контурите завршуваат во данска, симплистичка и чиста дизајнерска интерпретација. Елегантна и класична кујнска рачка во модерен винтиџ стил, која им дава личен допир на фиоките на Вашиот кабинет.

Подетални информации

Сродни производи

Furnipart Рачка за мебел Concave, античко сива, C=160mm, L=173mm

621,00 ден.

Furnipart Рачка за мебел Concave, античко кафена, C=160mm, L=173mm

621,00 ден.

Furnipart Рачка за мебел Concave, инокс, C=160mm, L=173mm

621,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET