#OPLU702ST918EG

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка Egger U702 ST9 Cashmere Grey 2800x2070x18mm

Залиха - има6.310,00 ден.

Боја

  • Уни декор

Дебелина

  • 18mm

Димензии

  • 2800x2070mm

Опис

Кашмир сивата боја е црвенкаста нијанса на сивата која одлично одговара со црвенкастите дрвни декори. Се вклопува во комбинација со уни декорите во други сиви и бели тонови. Структурата ST 9 Smoothtouch Matt дава свој допринос за неутралност и тоа не само визуелно туку и на допир.

Сродни производи

ABS 170702 Hranipex/ Egger U702 ST9 Сива перла 42x2mm HU

145,00 ден.

ABS 170702 Hranipex/ Egger U702 ST9 Сива перла XG 23x1mm HU

55,00 ден.

ABS 17035 Hranipex Сива Софт 28x2mm HU

85,00 ден.

ABS 17035 Hranipex Сива Софт 42x2mm HU

145,00 ден.

ABS U702 ST9 Egger Кашмир Сива 23x04mm HU

25,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET