#OPLF186ST918EG

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка Egger F186 ST9 Chickago Light Grey Concrete 2800x2070x18mm

Залиха - има6.500,00 ден.

Боја

  • дрвен декор

Дебелина

  • 18mm

Димензии

  • 2800x2070mm
ФИЛТЕР
OUTLET