#RBPF041ST1538EG

#RBPF041ST1538EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Egger F041 ST15 Камено Бела Сонора 4100x600x38mm

Залиха - наскоро5.470,00 ден.

Боја

  • Бела декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm
ФИЛТЕР