#OPLU201ST918EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка Egger U201 ST9 Песок сива 2800x2070x18

Залиха - има3.580,00 ден.

Боја

  • Уни декор

Дебелина

  • 18mm

Димензии

  • 2800x2070mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ