#ABSU763HU232EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

ABS U763 ST9 Egger Pearl Сива 23x2mm HU

Залиха - наскоро37,00 ден./m

Боја

  • Уни декор

Дебелина

  • 23x2mm

Подетални информации

Сродни производи

Оплеменета иверка Egger U763 ST9 Pearl Gray 2800x2070x18

3.570,00 ден.
ФИЛТЕР