#RBPF081ST8238EG

#RBPF081ST8238EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Egger F081 ST82 Мариана камен антрацит 4100x600x38mm

Залиха - наскоро6.090,00 ден.

Боја

  • Уни декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm

Сродни производи

Завршна лајсна Egger F081 ST82 Антрацит камен Mariana L=4.1m

1.140,00 ден.
ФИЛТЕР