#RBPU763ST7638EG

#RBPU763ST7638EG

#RBPU763ST7638EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна Плоча Egger U763 ST76 Pearl Siva ST 10 4100x600x38mm

Залиха - има6.090,00 ден.

Боја

  • Уни декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm

Сродни производи

Завршна лајсна Egger U763 ST16 Бисерно сива L=4.1m

1.140,00 ден.
ФИЛТЕР