#ABSU630HU2308EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

ABS U630 ST9 Egger Киви зелена 23x08mm HU

Залиха - има32,00 ден./m

Боја

  • Уни декор

Дебелина

  • 23x08mm

Подетални информации

Сродни производи

Оплеменета иверка Egger U630 ST9 Lime green 2800x2070x18mm

4.030,00 ден.
ФИЛТЕР